Lliçà de Vall. Barcelona, 2011 – 2015

 Proposta guanyadora
Concurs restringit per a la redacció del projecte, direcció d’obres i execució de les obres del CEIP Els Vinyals a Lliçà de Vall,

Arquitectes
FORGAS ARQUITECTES
Col·laboradors

PGI, instal.lacions
J.R. Soldevila, arq. tècnic
M. Arguijo, estructures
Teresa Serna, direcció d’execució
Promotor

GISA
Superficie

parcel·la – 6.777 m²
construïda – 2.623 m²
urbanitzada – 4.689 m²
Fotògraf

Simón García

vinyals_a2400x1600
vinyals_b2400x1600
vinyals_c2400x1600
vinyals_d2400x1600
vinyals_e2400x1600
vinyals_f2400x1600
vinyals_g2400x1600
vinyals_h2400x1600
vinyals_i2400x1600
vinyals_j2400x1600

Escola Els Vinyals

Lliçà de Vall. Barcelona, 2011 – 2015

 Proposta guanyadora
Concurs restringit per a la redacció del projecte,
direcció d’obres i execució de les obres del CEIP Els Vinyals a Lliçà de Vall,

Arquitectes
FORGAS ARQUITECTES
Col·laboradors

PGI, instal.lacions
J.R. Soldevila, arquitecte tècnic
M. Arguijo, estructures
Teresa Serna, direcció d’execució
Promotor

GISA
Superficie

2.616 m²
Fotògraf

Simón García